Letní příprava 2007-2008

Slavoj*A

 

 

Turnaj v Batelově

sobota 14. července 2007

Slavoj vs. Nový Rychnov 2:0 (1:0) branky : Zdeněk Musil, Staněk

Slavoj vs. Stonařov 3:0 (3:0) branky : vlastní, Staněk, Staněk, ČK : Zdeněk Musil

o třetí místo : Batelov - N.Rychnov 0:0 - penalty Nový Rychnov

kvalifikace : Stonařov - Batelov 1:0

Sestava Slavoje : Šamal, Poustecký Michal - Kněžínek, Charousek, Rathovzský, Metlička, Makovička, Dýnek Tomáš, Houška Petr, Weith, Staněk, Houška Tomáš, Jarda Poustecký, Pokorný, Jan a Zdeněk Musilovi - vyklusávali ale nehráli Kuš a Časta Rosťa.

                                                                                                          > fotky z turnaje

 

Slavoj vs. Ústrašín  4:1 (3:0)

sobota 21. července od 17:00 hodin na Budíně

Utkání s nováčkem I.A třídy bylo plně v režii Slavoje, který vedl už ve 20. minutě 3:0 a další šance nevyužil. Ve druhé půli stejný obraz, pouze s tím rozdílem, že chyběly branky. Ke konci zápasu se dočkali čestného úspěchu i údajně nekompletní hosté. Pískal Šuranský.

Poustecký – P. Houška, Mezera, Kořínek, Radhovzský – T. Houška, Vodáček, Charousek, Weith – J. Musil, Staněk. (střídali: Secký, Dýnek Tomáš, Makovička, Serbus, Z. Musil).

Branky Slavoje : Jan Musil 3 a Staněk. Přihlíželo asi 70 diváků.

 

Slavoj vs. Slovan J. Hradec 3:1 (0:1)

středa 25. července od 18:00 hodin na Budíně

Slovan sestoupil na jaře z Jihočeského krajského přeboru, kde se ohřál pouze jednu sezónu a proto se čekalo, že domácí Slavoj snadno zvítězí. To se nakonec stalo, ale ve hře Slavoje byla spousta chyb a nepřesností, zejména v 1. poločase. Ve druhém byla už jenom otázka času, kdy výsledek otočíme.

K neurovnané hře přispěla i častá střídání a míchání sestavy.

Do hry nastoupili : Poustecký (45.Šamal) - Petr Houška, Tomáš Dýnek, Charousek, Rathovzský, Weith, Tomáš Houška, Vodáček, Jan Musil, Staněk, Poustecký Jarda, Pokorný, Secký a Serbus.

Proti posledním zápasům chyběli : Pavel Mezera, Kořínek, Makovička a Zdeněk Musil.

Branky : 15. Beneš 0:1, 48. Jan Musil střelou z velkého úhlu, 60. Tomáš Houška po sólu přes tři obránce a 80. Tomáš Houška střelou z velkého vápna do šibenice po ideální přihrávce Staňka z pravého křídla.

Přihlíželo 100 diváků, pískal Chvála.

 

Turnaj v Chýnově

sobota 28. července 2007

Slavoj vs. Pacov (nováček KP) 2:2 (1:1)

Zápas se značně posíleným nováčkem KP byl poměrně vyrovnaný. Naši měli více brankových příležitostí, ale nakonec odešli poraženi na penalty, když jedinou naší proměnil J. Charousek. Pacovští naopak proměnili všechny. V zápase samotném se Slavoj ujal vedení už ve 3. minutě brankou J. Pousteckého, soupeř vyrovnal ve 20. minutě Hrobským z trestného kopu. Pak ještě neproměnil J. Charousek penaltu. Ve druhé půli jsme měli další možnost penalty a tu Kořínek proměnil na 2:1. Hubené vedení nakonec naši neudrželi, když se v poslední minutě trefil hlavou po rohu dorostenec Přibyl. Penalty už vyzněly jasně pro soupeře. Naši jedinou proměnil J. Charousek. Bratří Houškové a Vodáček nedali.

Slavoj vs. Spartak Soběslav (I.A) 3:2 (1:2)

Soupeř byl od začátku lepší a ujal se vedení 2:0, naši do poločasu dokázali snížit M. Pokorným na rozdíl jedné branky a ve druhé výsledek otočili brankami opět M.Pokorného a Metličky.

Soupiska Slavoje : M.Poustecký - Petr Houška, Charousek, Jiří Mezera, Kořínek, Kněžínek, Rathovzský, Metlička, Dýnek Tomáš, Poustecký Jarda, Vodáček, Staněk, Serbus, Pokorný, Semotán, Weith a Makovička. Sestava se často měnila.

(První kvalifikační zápas : Chýnov - Soběslav 0:0 (penalty pro Chýnov), finále : Pacov - Chýnov 2:0)

 

 

Slavoj vs. Černovice (I.B) 6:1 (1:0)

sobota 4. srpna od 17:00 hodin - Budín

Generálka na nový soutěžní ročník KP se příliš nevydařila. Po páteční "oslavě" se dostavilo pouze dvanáct jakž takž schopných hráčů a podle toho hra vypadala. Soupeř nepřijel též kompletní a tak Slavoj poměrně hladce zvítězil, ale hra byla dost mizerná, hlavně začátek druhé půle ? ...

Sestava : Šamal

- Petr Houška, Rathovzský, Kořínek, Dýnek Tomáš

- Časta Rosťa, Charousek,

Tomáš Houška,

Secký (46.Semotán, 81. Staněk)

- Staněk ( 58. Secký), Weith

 

Branky : Tomáš Houška (14., 60., 74.), Časta Rosťa (87., 89.), Staněk (88.) - hosté vyrovnali v 50.min.

Pískal Šuranský, 50 diváků.