Letní příprava 2008

(tréninky : úterý, středa, pátek)

 

Výsledky v přípravě celkem :

2 - 0 - 4    skóre 13:19

 

sobota 2. srpna - od 17:00 hodin,

Slovan J. Hradec  vs.  FC Slavoj  4:1 (1:0)

Domácí stříleli ve 36. minutě po rychlé kombinaci, v 53. minutě z penalty, v 58. a 89. minutě. Branku Slavoje dal na 3:1 v 74. minutě blafákem Cvach.

Sestava : Šamal (46. Skoták) - Petr Houška, Kuš, Charousek, Dýnek (46. Kořínek) - Mezera, Secký, Cvach, Kněžínek - Staněk (69. Makovička), Zaňák (72. Časta Rosťa).

Dále na lavičce připraveni Poustecký Jarda a Misař.

 


 

středa 30. července - stadión Budín¨18:00

FC Slavoj  vs. TJ Nová Včelnice 2:1 (2:0)

Už v 5. minutě se kopala problematicky nařízená penalta za sražení Zaňáka brankářem, kterou sám postižený se štěstím proměnil a Slavoj vedl 1:0. O minutu později trefil placírkou k tyči Jirka Mezera a bylo to 2:0. Slavoj hýřil aktivitou a vypadalo to na pořádný gólový příděl, jenže .... Další branky už nepadly a když většině hráčů Slavoje postupně odcházely síly, začali hrát také hosté, kterým se podařilo skórovat v 60. minutě na 2:1.

Hráči Slavoje řešili šance v duchu přátelského zápasu a další branku už nepřidali. Doufejme, že v "mistrákách" budou úspěšnější.

Sestava : Šamal (46. Skoták) - Petr Houška, Kuš, Kněžínek (61. Makovička), Dýnek - Tomáš Houška (20. Časta), Mezera, Secký, Jan Musil (75. Poustecký) - Zaňák (46. Misař), Staněk (46. Kořínek)

Pískal P.Janák, 50 diváků

 

neděle 27. července - hřiště Plačkov - zač. 17:00 hodin

FK Humpolec  vs. FC Slavoj  2:1 (1:0)

Ač hrál Slavoj v neúplné sestavě, tak zápas naznačil mírné zlepšení a potěšitelné je zejména to, že klukům vydržely tentokrát síly až do konce. Druhým kladem je, že nedošlo k žádnému zranění. Při pohledu na obrubníky a zábradlí až mrazilo .... ?

Humpolec se ujal vedení ve 35. minutě, druhou branku přidal v 51. minutě a v 52. Václav Staněk snížil na 2:1. Všechny branky padaly po rychlých protiútocích.

sestava Slavoje : Šamal (46. Skoták) - Petr Houška, Kuš, Charousek, Dýnek Tomáš - Cvach, Secký, Vodáček, Weith (69.Časta Rosťa) - Zaňák (59.Misař), Staněk (76.Makovička) - více hráčů neodcestovalo

Branky za Humpolec- Nenadál, Pícha,

sestava Humpolce: Kříž (46' Padrnos) - Kameš, Hes, Keller, Alenka - Pacek, Černík (46' Lepeška), Pícha, Nenadál - Staněk (46' Štěpán), Holoubek (46' Beránek)

 

středa 23. července - stadión Budín - od 18:00 hodin

FC Slavoj  vs. Slavoj Třešť  1:4  (1:2)

Nepovedené utkání z hlediska výsledku, z hlediska hráčské účasti na zápase naopak velice zdařilé.

Hosté byli v koncovce úspěšnější a proto se zrodil obludný výsledek v neprospěch Slavoje a to ještě asi měla platit jedna neuznaná branka hostů, která byla dle mého názoru regulérní. Na tom ale nesejde, jde přeci o přípravu. Stejně ale dvanáct obdržených branek ve třech zápasech, to je dost. ....

Produktivita našich byla tentokrát žalostná. Do šancí se sice dostávali, ale branky stříleli hosté. Snad deset samostatných nájezdů Slavoje skončilo vedle branky, či střelou do brankáře. Jedinou branku Slavoje dal na 1:1 ve 40. minutě Zaňák hlavou po centru Jana Musila.

Hosté stříleli branky ve 25. minutě (27. minuta neuznaný gól), ve 43. minutě, další v 60. a 68. minutě.

Sestava : Šamal (46. Skoták) - Kuš, Charousek, Beneš (65. Misař), Kořínek (46. Dýnek Tom) - Weith (70. Poustecký Jarcek), Secký (80. Časta Rosťa), Vodáček, Staněk (46.Kněžínek) - Zaňák (70.Pokorný), Jan Musil.

Na hřiště se nedostali : Petr Houška, Makovička a lehce zraněný Tomáš Houška

Pískal Pavel Janák, přihlíželo 40 diváků.

 

neděle 13. července - zahájení přípravy - stadión Budín - od 16:30 hodin

FC Slavoj  vs. Sokol Stonařov 3:4 (1:1)

První přípravný zápas "Áčka" se příliš nevydařil. Slavoj prohrál za stálého deště na podmáčeném trávníku se Sokolem Stonařov (sestup z 1.A třídy) a nebyl lepším týmem.

Branky našich dávali Staněk na 1:1, Jan Musil na 2:3 a David Kuš na 3:4. 

Hrálo se před deseti promočenými diváky. Pískal Pavel Janák.

Sestava : Šamal - P.Houška, Kuš, Kořínek, Makovička (25. Tomáš Dýnek) - T.Houška (60.Weith), Vodáček, Charousek, Časta Rosťa (46. Zaňák) - Jan Musil, Staněk (46.Pokorný)

Trenér: Josef Blažek, asistent: Jan Gažák (nová trenérská dvojice)

 

sobota 19. července - stadión Budín - od 16:00 hodin

FC Slavoj  vs. Stará Říše  5:4 (2:1)

Aktivněji začal Slavoj a také si dokázal vytvořit první šanci, ve které se ocitl Tomáš Houška, ale jeho blafák brankáři v síti neskončil. Vedení se tedy ujali hosté (26.minuta) po tečované střele z dálky. Slavoj vyrovnal po kominační akci Janem Musilem (30.min) a ve 38. minutě se ujal vedení Staňkem, kterému se blafák brankáři povedl. Této brance předcházel dlouhý míč za obranu soupeře. Ve druhém poločase měl sice Slavoj nadále míč častěji ve své moci, góly však dávali hosté, kteří využívali děr v obraně Slavoje a po třech brankách (58., 65. a 80. min) otočili stav až na 2:4. Pak se zase vzchopili hráči Slavoje a třemi brankami v posledních pěti minutách získali první výhru pod novou trenérskou dvojicí. Branky: Misař v 85. minutě po centru z pravého křídla a následné narážeče snížil na 3:4. Vyrovnání přinesl trestný kop Jana Musila z 25-ti metrů (88.min). V posledních vteřinách zápasu kopal Slavoj rohový kop a po něm dorazil Charousek. Slavoj tedy vyhrál, ale rozpaky trvají ...

Sestava : Šamal - Petr Houška (46.Pokorný), Charousek, Kněžínek, Kořínek (65.Misař) - Weith, Časta, Jan Musil, Secký, Tomáš Houška - Staněk.

Pískal Pavel Janák, 40 diváků.